Review Gorilla Wear – Super ervaring

Ik kan wel zeggen dat ik een trouwe en tevreden klant ben van www.gorillawear.com. Regelmatig koop ik hier mijn kleding en accessoires ( ik heb net mijn zevende bestelling geplaatst). De prijzen zijn gewoon redelijk. Niet goedkoop maar zeker niet te duur. Ik sport zo’n vijf tot zes keer per week, ik draag dus meer sportkleding dan normale kleding. Het is voor mij erg belangrijk dat kleding lekker comfortabel zit en dat de vorm na een paar keer wassen nog altijd hetzelfde blijft. Mijn laatste aankoop bij Gorilla Wear waren een stuk of drie shirtjes, een broek, een tas en een paar sporthandschoenen. Ik was meteen enthousiast toen mijn bestelling na een paar dagen al binnen kwam. Toen ik het pakketje openmaakte werd mijn enthousiasme alleen maar groter. Alles zag er precies zo uit als op de foto’s. Mooie kwaliteit. Dit heb ik vaak anders ervaren bij andere winkels. De maten zijn realistisch en alles zit comfortabel. Na een paar keer wassen was de vorm en kleur nog net als nieuw. Heel erg blij met mijn aankopen dus. Ik ben normaal niet zo van reviews schrijven, maar voor www.gorillawear.com kon ik het niet laten. Mooie en duidelijke website. Het aanbod is groot, voor iedereen wat wils. Ze doen ook goed mee met de laatste trends. Top site, echt waar! Ik kan winkelen bij Gorilla Wear aan iedereen aanbevelen. Je zult er geen spijt van hebben. Bedankt Gorilla Wear!